2016. április 5., kedd

Köszöntő

Üdvözöllek a blogon!

A történet hamarosan kezdetét veszi, a már megszokott módon, váltott szemszöges formában. kellőképpen zavarba ejtő lesz, és reményeim szerint rettenetesen romantikus is. Majd kiderül.

Ha nem tudod ki is vagyok, vagy mire számíts, az S&S menüpontban megtalálod a másik blogomat, ha érdekel nézz be. 

És hogy ne legyen teljesen üres ez a bejegyzés, azért a fülszöveget is beillesztem:

A "zsebkukacok" nevű facebook csoportba a legmesszebbi, legismeretlenebb embereket is beveszik újra, és újra. Hiába próbál valaki kilépni, másnap megint benne találja magát. Itt osztják meg a századik olyan bejegyzés, amiben az embereket a kedvenc bandájukról kérdezik. Több ezer válasz érkezik, köztük kettő azonossal. "The Kinks"
Evelin és Kátya így találnak egymásra. A kapcsolatuk átlagos "netes barátságként" indul, amíg Kátya hirtelen szerelmet nem vall Evelinnek. A két lány ezen összekap, és a különlegesen indult barátság eltűnni látszik, amíg pár hét után a sors úgy hozza, hogy mégis találkozzanak. Vajon barátság marad a két lány között, vagy a dolog szerelembe torkollik? Valaha is viszonozva lesznek Kátya érzelmei, vagy Evelin nap, nap után újra összetöri a szívét?

Köszönöm a figyelmet, és remélem még sokszor összefutunk itt! Mindenki a keblemre ölelek, aki jutalmaz egy feliratkozással, vagy kommenttel!

Sz.V. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése